Soukromý život psů

Další z řady knih o emocionálním životě zvířat je nádherným svědectvím o třiceti letech života strávených se psy, vlky a dingy a o propojenosti jejich životů s životem autorky.Citlivá, osobní a přesto nesentimentální kronika života psů, založená na stovkách a tisících hodin trpělivého pozorování.Autorka se pokusila zachytit život smečky jedenácti...
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 9788086112305
  • Číslo zboží: 0120837
Dostupné množství: 1,000
80,-


Specifikace

Další
Tagy
Psi
Parametry
Nakladatel
Rok vydání
2006
Počet stran
182
Jazyk vydání
Vazba
Vlastnosti
ISBN
80-86112-30-6
Stav
💎 Výborný stav
Další z řady knih o emocionálním životě zvířat je nádherným svědectvím o třiceti letech života strávených se psy, vlky a dingy a o propojenosti jejich životů s životem autorky.
Citlivá, osobní a přesto nesentimentální kronika života psů, založená na stovkách a tisících hodin trpělivého pozorování.
Autorka se pokusila zachytit život smečky jedenácti psů, šesti fen a pěti psů. Psi sami byli jejími průvodci, kteří jí dovolili pochopit své emoce, touhy, hierarchii a někdy i své sny.
Co psi skutečně chtějí? Jak se chovají, když je ponecháme sobě samým? Co prožívají? Jen málo autorů dokázalo porozumět a popsat psí duši tak poutavě jako E. Marshall Thomasová.